Vælg en side

smileproteseHar du mistet en fortand eller en hjørnetand? En smileprotese kan hjælpe. Der er ingen grund til at gå rundt og være forlegen over at mangle en tand. Især ikke når nu du for få hundrede kroner kan få en smileprotese du kan lave derhjemme. Hvordan fungere det? Læs med og få svaret.

Hvad er en smileprotese?

En smileprotese er en midlertidig tand, som sættes ind for at dække over en manglende tand. Det kaldes en smileprotese, da det at mangle en af de forreste tænder ofte får folk til at lade være med at smile. Det føles nemlig meget ”nøgent”, når man mangler en tand, især en fortand eller kindtand.

Med en smileprotese får du smilet tilbage og kan le som du plejer.

En smileprotese er en midlertidig tand, det er ikke en permanent ny tand. Det findes der andre muligheder for at få, blandt andet en krone, et implantat eller en tandbro. Smileprotesen bruges mens man venter på at få lavet en permanent løsning.

Hvordan fungerer en smileprotese?

Du kan få lavet en smileprotese hos din tandlæge eller med et ”lav selv” sæt som vores. Hvis du får en smileprotese lavet hos tandlægen er det ofte fordi du skal have lavet et implantat eller lignende. Her går du så med smileprotesen, mens du venter på at din krone er klar og din implantat skrue vokser fast.

Vores midlertidige tand fungerer lidt anderledes. Den er meget billigere for det første. Der er desværre mange der mangler en tand, som ikke har råd til at gå til tandlægen. Vores kunstige tand er så billig at alle har råd. Der er derfor ingen der skal gå rundt og være forlegen for at smile og le.

Når du bestiller, får du tilsendt et sæt du kan lave derhjemme. Det består af materiale, instruktioner og farve. Selve tanden formes efter instruktion og skabelon og stivnes med varme. Materialet er helt sikkert og 100% bionedbrydeligt. Når tanden er klar, skal den farves, så den går i et med de andre tænder. Din nye smileprotese sættes så fast i spænd, helt uden lim og bøjle.

Hvad kan jeg ellers gøre?

På længere sigt bør du tale med din tandlæge om hvilke muligheder du har. Det koster, det er der ingen vej udenom, men resultatet bliver også godt.

Det kan for eksempel være at din tandlæge anbefaler et implantat. Det er den løsning der giver det flotteste og mest holdbare resultat, men er også ret dyrt. Alligevel vil du nok få det anbefalet, da man her får en tand der fungerer som en rigtig tand og næsten ser ligeså ud.

En billigere mulighed kan være en tandbro. Her skal man dog file på to andre tænder også og derfor anbefaler færre tandlæger dette som udgangspunkt. Det kan dog være en mulighed, hvis du har kroner eller fyldninger i tænderne ved siden af dit hul.

Vi håber at du blev lidt klogere på hvilke muligheder du har. Vores midlertidige tand kan give dig smilet tilbage hurtigt. Det koster kun et par hundrede kroner og er super nemt. Så har du tid nok til at finde ud af hvad du skal have lavet hos tandlægen og hvor det skal være. Ingen fortjener at gå rundt og ikke have lyst til at smile. Få smilet tilbage allerede i dag. Bestil i dag, så sender vi til dig med det samme. Det tager kun 10 minutter at lave vores tand, men du bliver glad i månedsvis.