Vælg en side

midlertidige tænderEr du på udkig efter midlertidige tænder til en eller flere manglende tænder? Vi tilbyder hjemmesæt til at lave midlertidige tænder derhjemme. Det er nemt, billigt og giver et flot naturtro resultat. Du kan læse meget mere om hvordan du gør i dette blogindlæg. Du kan også gå direkte til forsiden og bestille dit sæt. I resten af dette blogindlæg ser vi på hvilke muligheder du har med midlertidige tænder og om du bør overveje en permanent løsning.

Hvordan fungerer midlertidige tænder?

Vores midlertidige tand er lavet til at blive fremstillet derhjemme. Det står i modsætning til en midlertidig tand du ville få lavet hos tandlægen. Uanset om du vælger vores midlertidige tand eller går til tandlægen, så er formålet og metoden den samme. Nemlig at give dig en kunstig tand, mens du venter på at få en permanent kunstig tand på plads.

Typisk vil det være når du mangler en fortand eller en hjørnetand. Det vil man kunne se at der mangler en tand når du smiler. Derfor hedder en sådan midlertidig tand også en smileprotese, da den er beregnet til at lade dig smile igen uden bekymringer.

En smileprotese kan laves derhjemme, som med vores sæt, eller hos tandlægen. Hvis du bestiller vores sæt, kommet det med posten og har alt hvad du behøver. Du fremstiller tanden efter grundige instruktion, det tager kun 10 minutter, og hærder tanden med varme. Materialet der bruges er bionedbrydeligt, det vil sige at det er trygt og sikkert at bruge. Tanden skal farves, der medfølger også farve, så den matcher i farve til resten af dine tænder.

Din midlertidige tand sættes fast på forskellig vis. Vores tand kan sættes fast uden brug af lim, simpelthen bare ved at sætte den i spænd mellem to tænder. Se instruktionerne for at se præcis hvordan. Hos tandlægen vil den typisk sættes fast med en bøjle.

Midlertidige tænder er typisk ikke beregnet til at blive brugt til at spise med. Det kan selvfølgelig være svært at undgå, men så vil du risikere at tanden ikke holder så længe.

Prøv vores midlertidige tand

Vores midlertidige tandprotese er billig og nem at bruge. Du taber ingenting ved at give det et forsøg. Vi er meget billigere end at gå til tandlægen og det er vi bevidst, fordi vi gerne vil have at alle skal kunne få en tandprotese, uanset budget.

Det er nemt at lave vores tand, du kan gøre det derhjemme på 10 minutter, bare ved at følge instruktionerne.

Hvis du har knækket en tand

Hvis du har knækket en tand er fremgangsmåden ikke nødvendigvis den samme. Vores midlertidige tand er lavet til dig der helt mangler en tand. Hvis tanden derimod er knækket kan du ikke bruge vores midlertidige tand.

Her er det bedst for dig, at gå til tandlægen og få lavet en fyldning eller en anden type tandprotese. Afhængig af hvordan tanden er knækket, kan man i nogle tilfælde simpelthen lave en almindelig plastfyldning. Men i de fleste tilfælde vil du skulle have en krone på tanden.

En tandkrone er en kunstig fremstillet tand i porcelæn, der ser ud og opfører sig stort set som en almindelig tand. Den kan hurtig koste et par tusind, måske op til 5000kr, men det er stadig meget billigere end hvis du skulle have et implantat. En krone tager også meget kortere tid at lave, max et par uger, så tiden du skal gå uden tand er kortere. Du vil dog stadig nok blive tilbudt en form for midlertidig tandprotese.