Vælg en side

lav en tand selvNu kan du selv lave en kunstig fortand derhjemme. Det er billigt, nemt og tager kun 10 minutter. Erstat din manglende fortand med vores midlertidige tand og få smilet tilbage. Læs mere om hvordan du gør i dette blogindlæg eller gå til forsiden for at bestille.

Få smilet tilbage med en kunstig tand

Det er aldrig sjovt at miste en tand, men det er slet ikke sjovt at miste en fortand. Den ser man jo med det samme når du smiler eller rettere så ser man at den mangler. Det kan få selv den bedste til at føle sig forlegen og så begynder du at lade være med at smile.

Det går bare ikke! Du skal kunne le og smile som du vil.

Men desværre er det dyrt at gå til tandlægen. Hvad gør du så? Vores midlertidige tand er så billig at alle har råd. Det er vi glade for, for det betyder at ingen skal gå rundt og holde tilbage med smil. Læs videre og find ud af hvordan du kan komme nemt i gang og erstatte din manglende tand.

Lav en kunstig tand selv – sådan gør du

Hvis du mangler en fortand eller hjørnetand er der heldigvis flere muligheder for at få en kunstig tand. Din tandlæge kan blandt andet tilbyde dig et implantat, en tandkrone eller en bro. Tal med din tandlæge om hvad der passer bedst til dig.

Hvis du ikke har råd til at få lavet et implantat, og det er jo ikke nogen lille udbetaling, så er vores midlertidige tand en god mulighed.

Vores midlertidige tand er beregnet til dig, der mangler en fortand, en hjørnetand eller en af de forreste kindtænder. Altså de tænder som du ser når du smiler. Derfor kaldes det også en smileprotese. Netop fordi du får en kunstig tand, der gør at du kan smile uden at være forlegen.

Det er super nemt at lave en tand selv med vores kit. Du bestiller på nettet og modtager så vores sæt med posten. Med i sættet er materialet til at lave tanden. Det er 100% bionedbrydeligt og sikkert at bruge. Du former tanden efter instruktionerne ved hjælp af varme. Når tanden er formet kan du farve den, så den matcher resten af dine tænder. Til sidst sættes tanden på plads imellem to andre tænder, helt uden brug af lim.

Lav en tand selv eller gå til tandlægen

Det er vigtigt at forstå at vores midlertidige tand ikke er beregnet til at være en permanent løsning. Det bør du tale med din tandlæge om. Derfor anbefaler vi heller ikke at du spiser med din tand. Men vores tand er beregnet til at du hurtigt og billigt kan erstatte en manglende tand, så du ikke skal gå rundt med et hul i tænderne.

Du kan bruge den kunstige tand såfremt du kun mangler en tand. Hvis du mangler to sammenhængende tænder kan vi desværre ikke hjælpe. Vi anbefaler heller ikke at du laver en kunstig tand, hvis du mangler en af dine store kindtænder. Desuden kan den kunstige tand ikke bruges til en knækket tand, kun en tand der mangler.

Vores midlertidige tand er beregnet til at holde mindst 2-3 måneder, men hvis du passer godt på den kan den holde indtil 1 år. Du kan altså bruge tanden, mens du tænker over hvad du skal have af en permanent løsning.

Tal med din tandlæge om hvilken permanent løsning der er bedst for dig. Der findes flere muligheder. Hvis din tand er knækket vil en tandkrone kunne være nok. Det er også en billigere løsning end at skulle købe et implantat.