Vælg en side

køb tænderMangler du en tand i munden og vil du gerne have en kunstig tand? Der er masser af muligheder for at få kunstige tænder i dag, lige fra implantat til bro, men prisen er høj. Vores midlertidige tænder er billige og nemme at forme, lige præcis som du vil have den. Du bestiller og kan lave din kunstige tand hjemme hos dig selv uden at skulle til tandlægen.

Sådan køber du kunstige tænder hos os

Der er som sagt flere muligheder når du mangler en eller flere tænder. Hvis du mangler tænder på grund af tandsygdomme er der ingen vej udenom tandlægen. Men hvis du derimod bare mangler en tand, fordi den er blevet slået ud eller lignende, så kan vi hjælpe.

Vi tilbyder et hjemmesæt til at lave såkaldte smileproteser.

De hedder sådan, fordi de giver dig smilet tilbage. Der er jo ingen tvivl om, at det at mangle en tand, virkelig er skidt for selvtilliden. Det føles nærmest nøgent at skulle smile, når der mangler en tand, især hvis det er en fortand.

Med vores midlertidige tand kan du fylde tomrummet ud med en flot, naturtro tand i naturlige materialer. Det sidste er selvfølgelig vigtigt for at du med god samvittighed kan bruge vores protese. Materialet som den midlertidige tand er lavet af, er 100% bionedbrydeligt og helt sikkert.

Det tager kun 10 minutter at forme tanden og der medfølger en grundig manual til hvordan du gør. Du kan desuden farve tanden, så den passer til dine andre tænder. Tanden sættes på plads mellem to (rigtige) tænder og sidder fast indtil du tager den ud. Vi anbefaler ikke at du bruger tanden når du spiser, men ellers holder den. Den midlertidige tand har en holdbarhed på mindst et par måneder, men kan holde op til 1 år.

Andre muligheder for at købe tænder

Der er sket meget hos tandlægerne siden dengang man fik et gebis i konfirmationsgave. Det, altså gebisset, er sjældent i brug i dag. I stedet for vælger tandlægerne at forsøge at redde så mange naturlige tænder som muligt, typisk ved brug af tandkroner i porcelæn, der kan holde sammen på en svag tand.

Det er selvfølgelig en anden sag, hvis man mangler en eller flere tænder. Her skal der andre metoder til, for eksempel et eller flere implantater. Et implantat består af en titanium skrue, der sættes fast i kæbeknoglen og ovenpå den sættes så en porcelænskrone. Det er en meget stærk og slidstærk løsning, der næsten fungerer og ser ud som en almindelig tand. Derfor er den da også hvad de fleste får anbefalet når de mangler en tand. Problemet er dog at det også er meget dyrt. Det er ikke ualmindeligt at et enkelt implantat koster op til 20.000kr. Det er blandt andet derfor at vores kunstige tænder er populære.

Vores midlertidige tand falder ind under kategorien tandproteser. Dem kan du også få lavet hos tandlægen, hvor de typisk sættes fast med en bøjle. Det gør dem stabile, men også dyrere. Vores midlertidige tand er langt billigere og derfor noget alle har råd til. Det gør os glade, for så er der ingen der skal gå rundt og føle sig forlegne over at mangle en tand. Vi giver vores kunder smilet og latteren tilbage.

Vi håber du er blevet klogere på hvilke muligheder du har for at købe tænder. At købe kunstige tænder er en større beslutning og netop derfor er det vigtigt at vi i hvert fald kan tilbyde en midlertidig løsning, der ikke koster en formue. Har du spørgsmål kan du læse mere i FAQ på forsiden eller sende os en email.