Vælg en side

ny tandMangler du en tand? Måske endda en fortand der gør dig forlegen ved at smile? Der er heldigvis flere muligheder for at få en ny flot tand. Hvis du mangler en fortand lige nu og ikke har råd til et implantat eller bro, kan du få hjælp med vores kunstige midlertidige tand. Den kan du bruge indtil du har råd til en permanent løsning. Læs med og få svar på hvordan du får smilet tilbage.

Få en ny tand som smileprotese

Når man mangler en fortand vil det få enhver til at føle sig forlegen. Det er ikke sjovt at smile når der mangler en tand. Gør derfor dig selv en tjeneste og få en ny midlertidig tand, mens du venter på at få en krone, implantat eller bro.

Vi sælger midlertidige tænder du kan lave derhjemme. Det er billigt, nemt og giver et flot resultat.

Du bestiller fra forsiden og modtager så et kit med alt du behøver for at fremstille en ny tand. Du former tanden efter skabelon og vores instrukser og slutter af med at farve den, så den passer til resten af dine tænder. Det giver et flot, naturtro resultat, der giver dig smilet tilbage. Du sætter tanden fast imellem to af dine tænder, uden brug af bøjle.

Den kunstige tand er fremstillet i 100% bionedbrydelige materialer, så du kan bruge den trygt og med god samvittighed også.

Ny tand: implantat, krone eller bro

Vores midlertidige tand er god på kort sigt, men på længere sigt, vil du få bedre resultater med enten et implantat, krone eller bro. De har hver især deres fordele og ulemper.

Prisen er den største udfordring ved alle tre, ikke mindst implantater, der rask væk kostet titusinde kroner.

Det skyldes at der ved implantater skal laves både en krone i porcelæn og en skrue i titanium, der skal sættes fast i kæben. Det er en tidskrævende process, hvor der skal specialfremstilles både krone og skrue. I tillæg kommer arbejdstiden. Det giver dog også det flotteste resultat, hvor tanden er både naturtro og meget holdbar. Det er reelt set som at få en ny tand.

En bro kan være en mulighed, især hvis du har tænder ved siden af, der har krone eller fyldninger. Normalt vil tandlægen ikke anbefale en bro, da man her så skal file og bore på 3 tænder, ikke bare en. Det ødelægger så 2 naturlige tænder også, men hvis du har krone eller fyldning allerede, er det ikke et problem.

En tandkrone fremstilles i enten porcelæn eller såkaldt komposit materiale og kan sættes ovenpå resterne af en naturlig tand. Det kræver at der så rent faktisk er noget tand tilbage, som kronen kan sættes ovenpå. Mange tandlæger foretrækker at forsøge at bevare den naturlige tand med en krone, før man eventuelt overvejer en bro eller implantat.

Gør dig selv en tjeneste med en ny tand

Det er rigtig dyrt at gå til tandlægen i Danmark, det ved vi, men gør dig selv en tjeneste og få lavet en ny tand, hvis du mangler en. Det er ikke sjovt at skulle gå og være selvbevidst hele tiden, fordi du mangler en tand. Derfor har vi også lavet vores billige kit til at lave en kunstig tand. De er sat så billigt i pris, så alle har råd til det. Få smilet tilbage, det tager kun 10 minutter og koster næste ingenting. Vi håber du får glæde af vores tænder!